lørdag den 16. maj 2015

Et staffeli kort til en konfirmand :)


 Fik bestilling på et kort til en konfirmand, med beskeden om, at jeg havde frie hænder, men det måtte ikke være lyserødt :) Andre stikord var make-up og fitness.
Jeg fandt dette skønne papir hos Luna Hobby. Desværre kommer hverken farve eller mønster helt til sin ret på billederne, men der var noget "girly girly" over det, syntes jeg, så det var mit udgangspunkt, sammen med det fine portrætbillede. Som kontrast fandt jeg lidt lilla og hvidt papirer i gemmerne, og syntes selv resultatet blev fint.

Et Easel-card kan jo stå af sig selv og sådan kom det færdige kort til at se ud. Håber det har fået lov til at pynte på konfirmandens gavebord :)Jeg laver altid et skrivefelt indeni kortet, så der er plads til en personlig hilsen. Hul'mønstret i baggrunden er lavet med die'en Sizzix Thinlits Mixed Media.


Pynten på kortet blev en blanding af bånd, blomster, halvperler, make-up og fitness ting. Tekst, samt blomster og blade er lavet med div. Quickutz dies fra gemmerne. Make-up og fitness tingene er billeder fra nettet, som er printet og skåret ud.

Teksten "med Konfirmationen" på det ene banner, er et Barto Design stempel.


Og så kunne jeg ikke lade være med, også at pynte kuverten en lille smule ;)

Tak fordi du kiggede med og rigtig god weekend :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar