fredag den 5. juni 2015

"Go Flamingo" :)


 Så gik der lidt pink og sommer i sagerne på skrivebordet.. og det endte med dette kort ;)


Jeg så noget ligende på Pinterest og et par andre steder på nettet, og vidste med det samme, at den idé måtte jeg bare lifte, så jeg var i gemmerne og finde frem.


Flamingoen er én af de nye, skønne chipboard figurer fra Gummiapan.se, som jeg først har sværtet med pink og derefter heatembosset med klar glitter 2 gange for at få en blank, lak'agtig overflade (desværre ses det blanke og funklende ikke særlig godt på billedet).
De turkisfarvet papirer og "Det er din dag idag !" stemplet er også fra Gummiapan.se.
Blomster og svirvler er standset ud af papir'rester, med div. dies og punches.

Jeg lod flamingoen "løbe" en tur indeni kortet, så ikke det var helt bart, detter er gjort med et stempel, som også kommer fra Gummiapan.se.

Bagsiden fik også et stempel og ja, detter er også fra Gummiapan.se.. ok jeg indrømmer det, jeg er blevet ret bidt af Gummiapans stempler og papirer.. men ses det ikke tydeligt hvorfor ?? ;)


Rigtig dejlig Grundlovsdag til alle
og også glædelig fars dag til alle fædrene derude.. og særligt til min egen som befinder sig oppe blandt stjernerne, du er savnet :)

4 kommentarer:

 1. Tak for kigget...en god idé at komme noget ind i kortet, der også er uden på. Og det stempel bagpå er lækkert :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette !!

   Tror måske jeg er lidt "allergisk" for alt den frie plads der normalt er i kort.. kan faktisk slet ikke lade være med at pynte indeni også.. og især ikke, hvis jeg ved, at jeg liiiiige har et stempel der passer.. så er det jo også dejlig, nemt ;)

   Slet
 2. Tak for din søde kommentar på min blog. Håber flere opdager jeres udfordring - jeg har ihvertfald linket til den. Skønt flamingokort du har lavet her - og fin ide med de små fodspor indeni. God Grundlovsdag til dig også. =0)

  SvarSlet
 3. Jeg siger også tak for rosen Charlie.. og som jeg også skrev i den anden tråd, så er jeg vist nærmest "allergisk" over for al den frie plads der normalt er i kort.. jeg kan slet ikke lade være med at pynte bare lidt ;) Syntes det er cool, at du sprang med på vores første udfordring hos Gummiapan og med sådan et fint kort.. der kommer jo en ny hver måned. Takker fordi du linker til bloggen og ja, vi må have nogle flere med på udfordringerne ;)

  SvarSlet