tirsdag den 6. oktober 2015

Nu er det jul igen !!

Eller dét bliver det i hvert fald lige om lidt, så jeg er for alvor startet på julekortene.. jeg vil for én gangs skyld prøve at have dem færdige i god tid ;)

Jeg har lige været en tur på Trelleborg Træffen og fald for en masse lækre ting hos Gummiapan.se blandt andet disse chipboards, men også deres nye julepapirer, så det tog jeg udgangspunkt i.

Jeg startede med at heat embosse denne chipboard tekst med to gange guld og derefter et lag klar embossing pulver, da jeg gerne ville ha' et tykt, metallisk look. 

Lavede denne baggrund til teksten: et kort i hvid basis karton, en maske i guld karton (derfor det "sparkly" hjørne på billedet) og så fronten i det nye julepapir i farven Maroon. Herpå en sløjfe af hvidt bånd og en lille metal charm.. dette er fra gemmerne ;)

Kort nr. 2: jeg "genbrugte" idéen med baggrunden fra det forrige kort, altså et hvidt kort, guld maske under det nye julepapir, her bare i farven Mandel. Igen hvidt bånd til en sløjfe og en lille metal charm fra gemmerne.


Så har jeg lavet et tag af et journaling stempel, stemplet og heat embosset en tekst heri, for derefter at skære det ud, lavet en maske i guld karton, og monteret det hele på kortet med 3D-klæbepuder.


Kort nr. 3: Igen er selve kortet af hvid basis karton, en maske i guld karton og fronten af det julepapir, her i farven Beige. Så har jeg lavet et tekstbanner, ved at stempler samme bort to gange og så en tekst imellem.


 Juletræet her er også en chipboard, som jeg har heat embosset to gange med embossing pulver (desværre kommer farverne slet ikke til sin ret på billedet). Herefter er både tekstbanner og juletræ monteret på kortet med 3D-klæbepuder.


Kort nr. 3: Igen et kort af hvidt basis karton, en maske af guld karton og en baggrund i det nye julepapir i farven Oliven. Her har jeg også stemplet samme bort to gange, bare med mere plads i mellem så det blev til en "baggrund" i stedet for et banner som før.


Juletræet er et stempel, hvor jeg har brugt paperpiecing metoden. Det vil sige, at jeg har stemplet samme motiv på flere forskellige stykker papir, skåret det ud i dele jeg skulle bruge og derefter samlet det med 3D-klæbepuder.


Så får man dette resultat.. et træ som giver lidt dybte til kortet :)


De nye papirer jeg har brugt er i farverne:
- Maroon Snedrandigt, link her
- Maroon Snö, link her
- Mandel Snedrandigt, link her
- Mandel Snö, link her
- Beige God jul på forskellige sprog, link her
- Oliven Snedrandigt, link her
- Oliven Snö, link her
- Oliven God jul på forskellige sprog, link her


Stemplerne jeg har brugt er:
- Juletræ, link her
- "Merry Christmas" tag, link her
- "Merry Christmas" tekst, link her
- "God jul & godt nytår" tekst, link her
- Enkel journaling tag (glemte at få den med på billede), link her
- Bort, link her

Chipboardsene jeg har brugt:
- "God jul" tekst.
- Juletræ.

Alt disse materialer kan købes hos Gummiapan.se :)

Håber du har fundet lidt inspiration i dette oplæg.. og måske julehumøret også har ramt dig ?? ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar