torsdag den 7. januar 2016

"How beautiful life is".

Denne gang har jeg lavet 3 kort med udgangspunkt i samme tekststempel: "How beautiful life is when you are in the world". Syntes teksten egner sig til rigtig mange anledninger, men jeg har ikke haft noget bestemt i tankerne da jeg lavede disse kort. 


På det første har jeg stemplet nogle "penselstrøg" i forskellige faver, jeg har brugt Distress Inks, for at få ikke at få for skarpe kanter. Teksten er stemplet og skåret ud, og derefter monteret på en maske af sølvkarton, så det træder lidt frem. Derefter monteret på kortet med 3D-klæbepuder og en sløjfe for at give lidt dybde.


Her ses lagene lidt bedre. Sløjfen er bare limet på.


De næste 2 kort er lavet ens. Her har jeg stemplet en række stjerner, som baggrund. Igen har jeg brugt Distress Inks for at få et soft look.


Min beholdning af Distress Inks er ikke så stor, men med lidt kreativitet, kan man lave flere toner af samme farve, som jeg har gjort på disse 2 kort. Man starter med at sværte sit stempel, herefter stempler man 1, 2 og 3 gange uden at komme ny farve på stemplet, det vil give mindre og mindre farve på det stemplet motiv.. og derved flere forskellige toner. Denne metode virker også med de fleste andre stempelsværter. Bemærk, det er altid en god idé, at lave en test, inden man går i gang på sit kort, for med lyse farver er det begrænset, hvor mange gange man kan trykke uden at gensværte sit stempel.


Jeg har gjort det samme med teksten på disse kort, som på det første, monteret det på en maske af sølvkarton, der så er sat på kortet med 3D-klæbepuder og derefter pyntet med en sløjfe.


Stemplerne jeg har brugt er alle nyheder fra Gummiapan.se :
- Stjerne "Stor sliten stjärna", link her.
- Penselstrøj "Stort penseldrag", link her.
- Tekst "How beautiful life is when you are in the world", link her.

Distress Inks i farverne:
- "Spun Sugar".
- "Worn Lipstick".
- "Seedless Preserves".
- "Dusty Concord".
- "Stormy Sky".
- "Chipped Sapphire".

Tak fordi du kiggede med :)

Med kreative hilsner
Karina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar