torsdag den 31. december 2015

Lavinia: En ny passion.. igen, igen ;)

Det hører vist aldrig op, vel ??
Syntes at jeg bliver ved med at falde over "nye" ting inden for Scrap verdenen, som jeg også lige må prøve.. og "desværre" ender det tit med, at jeg er hooked ;)

Denne gang er det de skønne Lavinia Stamps jeg er faldet pladask for. Jeg er vild med de eventyragtige scener man kan skabe med lidt sværte og de fine stempler.


Dette var mit første forsøg på et sådan motiv og jeg er vild med den dybde man hurtigt kan skabe i billederne, dels ved at sværte "bjerge" i baggrunden, men også ved at stemple blomsterne i forskellige toner, så nogen fremtræder tydeligere end andre.


Jeg har brugt Stickles "Star Dust" på vinger og stjerner, for at give billedet lidt magi ;)


Jeg brugte motivet på et staffeli kort og lavede et banner med en passende tekst, også fra Lavinia. "Have a fairy happy birthday".


Her er kortet, som det ser ud fra siden, når det står selv. Jeg syntes disse kort gør sig rigtig godt på gaveborde mm, hvor de så kan stå fremme som pynt.


Kortet, som det ser ud indeni, med plads til en personlig hilsen. Den store tekst er fra Mama Elephant stempel sættet "Birthday Wishes", stjernerne er fra gemmerne, kan desværre ikke huske hvorfra.


Dette er stemplerne fra Lavinia, som jeg har brugt. De forhandles blandt andet af Patchwork-Huset, men pas på, de er "stærkt vanedannende" ;)


Farverne jeg har sværtet med, er alle Distress Inks:

- Squeezed Lemonade.
- Spun Sugar.
- Worn Lipstick.
- Seedless Preserves.
- Black Soot.

Tak for dit besøg her, måske du også er faldet for Lavinia stemplerne ?? ;) 


2 kommentarer: