torsdag den 7. juli 2016

Cute And Simple.. det nye CAS !!??

Meget af det jeg laver for tiden er CAS kort.. "Clean And Simple".. men måske det kan omskrives til "Cute And Simple" for de her to kort ;)


Det første kort er holdt i gult, for jeg syntes det passer så fint til den søde lille bi. Figuren har jeg farvelagt med Distress Inks og lidt glimmer fra en Wink of Stella pen. Teksten er også ret enkel og alligevel så sigende.


Den lille bi har jeg lavet i tre lag. først stemplet på selve underlaget (så kunne jeg nemlig slippe for at skære følehornene ud), derefter stemplet 2 ekstra gange på andet ark, farvelagt, klippet ud og derefter monteret i lag med 3D-klæbepuder.


Det andet kort, er med denne skønne guldsmed og holdt i rosa. Denne er også farvelagt med Distress Inks og Wink of Stella pen for lidt glimmer. Teksten er også den samme.


Figuren er også lavet på samme måde. Stemplet flere gange, farvelagt, klippet ud og monteret med 3D-klæbepuder. Mønster papiret og banneret, hvorpå motiver er sat, er også monteret på kortet med 3D-klæbepuder, for jeg kan rigtig godt lide den "lag-på-lag" effekt det giver.


Bagsiderne har fået dette fine "håndlavet af" stempel og mangler bare min signatur. Syntes det er en fin måde, af fortælle folk, at dette kort er hjemmelavet.. lavet og givet med ekstra omtanke for modtageren :)


Jeg har brugt følgende materialer, alle fra gummiapan.se:

- Stempel "Bi", link her.
- Stempel "Trollslända", link her.
- Stempel "Miss you", link her.
- Stempel "Håndlavet af", link her.
- Die "Stitched Rectangles", et sæt med 8 dies, link her.
- Papir fra "Gul serie", link her.
- Papir fra "Rosa serie", link her.

Det er hvad jeg har at vise denne gang.. ha' en dejlig dag :)

Karina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar