søndag den 6. marts 2016

Lavinia: Fra tanke til virkelighed !!

Jeg sad og legede med nogle billeder af mine kort på mobilen en dag, jeg prøvede at optimere farverne på de fotos, som jeg havde taget, og ved en tilfældighed rammer jeg knappen "sort/hvid". Det resulteret i en "ah ha" oplevelse og derefter "det skal så afgjort prøves" tanke ;)

Det fik jeg så mulighed for i går, da jeg deltog på Scrap 3330 i Gørløse Forsamlingshus (derfor den festlige baggrund på mine billeder).


Og hermed resultatet.. syntes selv det blev rigtig godt. Jeg har brugt Distress Inks til baggrunden og så er alle figurer og tekst stemplet med VersaFine. Blomster og grene er både stemplet direkte på kortet, men også hvor jeg først har stemplet noget af farven af på et kladdepapir, inden jeg har stemplet på kortet, dette giver skygge effekten. 


For at skab lidt magi og mystik i billedet, har jeg fremhævet nogle detaljer med Wink of Stella pen "Gl. clear" og Stickles "Star dust". 


Farverne jeg har brugt er:

- Distress Ink: "Hickory Smoke".
- Distress Ink: "Black Soot".
- VersaFine: "Onyx Black".


Jeg fik også lavet dette kort. Jeg har gået og kigget på en Tim Holtz stencil, som jeg har haft i gemmerne længe og funderet på, om mon ikke den kunne bruges. Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet, men jeg hører gerne jeres mening :)

Igen er baggrunden sværtet med Distress Inks og alle figurer, og tekst stemplet med VersaFine.


Igen har jeg fremhævet vinger og andre detaljer med Wink of Stella pen "Gl. clear" og Stickles "Star dust".


Farverne på dette kort er:

- Distress Ink: "Squeezed Lemonade".
- Distress Ink: "Spiced Lemonade".
- Distress Ink: "Barn Door".
- Distress Ink: "Black Soot".
- VersaFine: "Onyx Black".

Stemplerne mm. jeg har brugt er:

- De fleste af figurerne, Lavinia stempler, link her.
- "Kugle"blomst, af Nellie Snellen, link her.
- Sommerfugl, PegStamp fra egne gemmer.
- "Tillykke" tekst, af Hobbygros, link her.
- "Those who dont believe.." tekst, Lavinia stemple, link her.
- Stencil, af Tim Holtz, RAYS THS003.

Skulle nogen undres over linket til Patchwork-huset, så er det rigtig nok ;)
Det er ikke en web-shop, så hvis ikke man har mulighed for at besøge den fysiske butik, så hjælper de
gerne over telefonen eller via mail, og sender også gerne en ordre. Og så er der masser af inspiration at hente på siden også, for der bliver jævnligt lagt lignende kort op.

Tak fordi du kiggede med her på min blog :)

3 kommentarer:

 1. Halløj. Så fine kort. Sjovt nok, har jeg den stencil og har prøvet at bruge den lidt som du har, dog blev mit slet ikke godt, nogen gode fif. Syntes ikke mit kunne ses ordentligt 😋.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker Heidi :)Det er første gang jeg bruger denne stencil, så det var vist et lykketræf, for syntes ikke jeg gjorde andet end at sværte over den.. selvfølgelig med flere toner, ligesom når man laver en "almindelig" baggrund. Måske du skal ha' fundet din stensil frem og prøve igen ?? Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har brugt min ;) Rigtig god fornøjelse og tak for din kommentar herinde. Mvh. Karina :)

   Slet
 2. Halløj. Så fine kort. Sjovt nok, har jeg den stencil og har prøvet at bruge den lidt som du har, dog blev mit slet ikke godt, nogen gode fif. Syntes ikke mit kunne ses ordentligt 😋.

  SvarSlet