torsdag den 19. maj 2016

Be You !! Et kort med et budskab :)

Nogle gange skal man bevæge sig lidt udenfor sin "comefort zone", det har jeg gjort denne gang med den gule farve.. det blev til et "feel good" kort :)


Kortet er holdt i gul, lilla, hvid og med lidt sorte detaljer. Desværre er farverne ikke helt så klare her på billederne som i virkeligheden, men jeg håber det giver en ide alligevel.


Som forside til kortet, har jeg stemplet denne baggrund. Jeg ville gerne ha' et lidt slidt look, så..


.. jeg sværtede mit stempel og duppede så noget af farven af med en vådserviet, inden jeg stemplede motivet.


Her ser resultatet af denne teknik. Teksten til venstre, er som stemplet ser ud. Teksten til højre, er som det ser ud, når man har duppet noget af farven af.. en god teknik, hvis man søger det lidt "uperfekte" eller slidte look.


Teksten på forsiden er stemplet med to farver. Det kan være lidt tricky, men med lige netop denne tekst, hvor det ikke står for tæt, var det ikke svært. Jeg startede med at dække ordet "you" til med et stykke tape, inden jeg kom den sorte sværte på, dernæst fjernede jeg tapen og sværtede ordet "you" med lilla og kunne på den måde stemple teksten af én gang.


Indeni kortet har jeg også sat en tekst. Her har jeg først stemplet det lilla "&" og derefter teksten med sort. Dette er 2 forskellige stempler, så det var nemt at ligge dem i lag ;)


Begge journaling tags er monteret med 3D klæbepuder, for at give lidt dybde på kortet. Kanten rundt er tegnet med pen og lineal.


Sommerfuglen er en chipboard, som jeg har sværtet med lilla og derefter heat embosset med klar, glitter embossing pulver. Til sidst har jeg tegnet en lille "rute", for denne sommerfugl er selvfølgelig ude og flyve ;)


Materialerne jeg har brugt, er disse:

- Baggrundsstempel "Alfabetsbakgrund", link her.
- Journaling tag stempel "Journaling med tejpbitar", link her.
- Tekst stempel på forsiden "Be YOU everyone else is taken!", link her.
- Tekst stempel indeni "Do what makes you happy", link her.
- & stempel "&", link her.
- Papir "Gul serie", link her.
- Chipboard sommerfugl.


Jeg håber dette kort gav dig lidt inspiration.. på gensyn :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar