onsdag den 10. februar 2016

Barto & CAS :)

Jeg trængte til at slippe dimseriet lidt og "go back to basic", så jeg fandt de skønne Barto stempler og lidt basis karton frem.


Stilen er CAS (Clean and simple).. en sund udfordring, som jeg kaster mig over engang imellem.

Et par studenter kort. Baggrund og tekst er stempler på en maske af hvidt karton og derefter monteret på et farvet kort med 3D-klæbepuder.


Huerne er stemplet på hvidt karton, farvelagt med ProMarker og Wink of Stella Shimmer pen i guld, klippet ud og derefter monteret på kortene med 3D-klæbepuder.


Igen en hvid maske, hvor jeg har stemplet "Tillykke" igen, og igen, og igen.. og igen, for at lave en baggrund. Jeg har brugt to forskellige farver sværte for at bryde lidt i teksten. Derefter er masken monteret på et farvet kort med 3D-klæbepuder. Jeg har lavet et banner af vidt karton, stemplet tekst på og derefter monteret det på kortet med dobbeltklæbende tape.


Stjernerne er stemplet, klippet ud og monteret på kortet med 3D-klæbepuder, og har derefter fået en tur med Wink of Stella Shimmer pen i klar, det samme har den mørke grønne tekst på kortet. Det ser ud af meget mere i virkeligheden, gør det lidt mere festligt med lidt glimmer ;)


To kort lavet efter samme skitse, men med forskellige stempler. Her er alt stemplet på den hvide maske, en sløjfe bundet omkring og derefter er masken monteret på farvet kort med 3D-klæbepuder.


Sløjfen giver lidt dybde til kortet og så har jeg tegnet lidt detaljer op med Wink of Stella Shimmer pens, i sølv på det blå kort og guld på det creme farvet, igen for lidt glimmer effekt.


Igen en hvid maske. Her på et banner af farvet karton, hvorpå jeg har stemplet tekst og monteret det med dobbeltklæbende tape. Langs kanten har jeg stemplet en bort. Masken er derefter monteret på et farvet kort med 3D-klæbepuder.


Blomsterne er stemplet på hvidt karton, klippet ud og monteret på kortet med 3D-klæbepuder og så har nogen af bladene fået en tur med Wink of Stella Shimmer pennen, i klar.

Materialerne jeg har brugt er alle fra LunaHobby.dk:

- Stempler, af Barto Design, link her.
- Sværter, Versa Magic drop, link her.
- Glimmer, Wink of Stella Shimmer pens, link her.
- Karton, A4 størrelse, link her.
- 3D-klæbepuder, 1 mm, link her.
- Dobbeltklæbende tape, link her.

Tak fordi du kiggede forbi her på bloggen :)

2 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle smukke kort. Og en god ide at komme tilbage i den helt enkle stil en gang imellem.
  Og når stempelaftrykkene står så knivskarpt som her, så er det bare flot !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen Annette :)
   Jeg finder i hvert fald lidt ro i at gå "back to basic" engang i mellem.. er faktisk lidt befriende, ikke at skulle dimse alt for meget ;)
   Jeg havde vist for en kort stund glemt, at kort sagtens kan være smukke, uden de behøver at være i dyrt papir, flere lag og kunne et eller andet fantastisk ;)
   De knivskarpe aftryk må vist bero på de lækre stempler og sværten, men tak fordi du bemærkede det :)
   Og tak fordi du kiggede forbi min blog og tog dig tid til den søde kommentar :)
   Mvh. Karina :)

   Slet